Investeringen

Bent u op zoek naar een investeringsproject en hebt u dit bij ons niet gevonden? 

Kijk eens hieronder, misschien kunnen onze collega’s u verder helpen.

Boulogne Sur Mer

Vakantie appartement in Boulogne-Sur-Mer met ongelooflijk zicht over de jachthaven. Gelegen in gloednieuwe stadsontwikkeling.

Met de zeer lage spaarrente zoeken mensen naar alternatieven die hen een hoger rendement op het spaargeld bezorgd. Wij bieden zulke alternatieven met onze vastgoedinvesteringen. Parkeergarages zijn 1 van de beste vastgoedinvesteringen, omdat ze een lage onderhoudskost hebben én een hoog rendement.

Havengeul BFI

Voor mensen die graag naar de kust komen. Verkoop van garageboxen in Nieuwpoort bad.

6 redenen om nu te investeren in Arcadia: - Op een boogscheut van de NAVO, Europese instellingen en tal van multinationals - Toplocatie in het hart van Europa - Natuur en historisch centrum van Brussel vlakbij - Zorgeloos verhuren door onze eigen verhuurdienst BBF, marktleider in Brussel - Verhuuraanexpats=internationalehuurprijzen - Hedendaagse architectuur met aandacht voor de nieuwste normen en duurzame afwerking

Trésors d'Opale

Vakantiepark Opale Resort is 7,5 hectare groot en eindigt vlak aan het strand van Sainte-Cécile. Tweede verblijven en Holiday Suites piepen er tussen duinheuvels en geven uitzicht op de groene omgeving of de zee.

B-Square van Brussels Projects? • U geniet van een veilige belegging en hoog rendement. • Dankzij de verhuurservice van BBF, verhuurt u zonder zorgen. U geniet van de eenvoud van een spaarboekje, alleen een pak rendabeler. • U hebt steeds één persoonlijke begeleider dankzij BBF. Op die manier beheert u uw appartementen vanuit uw eigen zetel thuis. • Uw vastgoed bevindt zich op een ‘first class’-locatie: tussen de Kanaalzone en het Rogierplein op dé ‘place to live’. Hier situeert zich nog een enorm groeipotentieel. • U mikt op internationale, kwalitatieve huurders: zij zijn het gewoon om hogere huurprijzen te betalen, wat u een hoger rendement oplevert. • U biedt huurders een duurzame en energiezuinige residentie met hoogwaardige afwerking Het gebruik van ecologische, bestendige en kwalitatieve materialen garandeert een duurzame investering. • U kiest voor de zekerheid van kwalitatieve huurders met een laag risico op wanbetalingen.

B-Square BENL

• De 27 jaar ervaring van Brussels Projects en de positie als marktleider van de verhuurdienst BBF vormen de basis voor een lucratieve en aangename samenwerking.